Rólunk

Miért tőlünk?

Tanácsadó vállalkozásunk célja, hogy Partnerei számára teljes körű szolgáltatást nyújtson az üzletfejlesztés főbb területein.
Hiszünk abban, hogy szakmai tudásunkon túl, Megbízóink és az ő üzletük megértése, valamint a kitartó közös munka hozhat csak eredményt.
Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes, hosszú távú együttműködésre.

Az Unisource Kft. belső tanácsadói köre az üzletfejlesztési terület hármas tagolásából (1. inputok/erőforrások, 2. folyamatok, 3. outputok/eredmények), elsősorban az első területre fókuszál, de a konkrét ügyféligények fényében, állandó külső partnerek segítségével, valamennyi területen teljes körű kiszolgálást tud nyújtani.

Az elmúlt 15 év tanácsadói munkái során rengeteg fantasztikus ötlettel találkoztunk. Első körben a forráshiány hozta hozzánk potenciális ügyfeleink zömét. A közös munka során azonban sokszor kiderül, hogy a forráson túl további erőforrások, vagy az azokkal való gazdálkodás, gyarapítási lehetőségeikről szóló tudás híján is vannak sok esetben a vállalkozások. Ezen felismerés hívta létre az elmúlt években az újabb és újabb szolgáltatási területeinket.